Till sidans huvudinnehåll

Middagsmeny

Smakupplevelser i skärgården

Brasserie & Bränneri är ett skärgårdsbrasserie som serverar mat och dryck efter säsong. Vårt kök hämtar inspiration från havet och skogen och vi samarbetar med flera gårdar i närområdet. De noga utvalda rätterna tillsammans med platsens historia och den vackra skärgårdsmiljön skapar minnesvärda stunder och gastronomiska upplevelser.

Á la carte meny

Förrätter

  • Gravad gös

    Serveras med krispig purjolök, pepparrotsmajonnäs, kålrabbi, gurka och äpple

    195

  • Kammussla

    Serveras med variation på jordärtkocka, svensk lirua soja med marinerad tapioka

    205

  • Rökt rödbeta

    Serveras med granskott, Karl-johansvampsemullsion, kavringskrisp och svart trumpetsvamp

    185

  • Kalvtartar

    Serveras med Sveciaostkräm, rökt mandel, picklad gullök och vattenkrasse

    195

Varmrätter

  • Hälleflundra

    Serveras med potatispuré, blåmusselvelote, ragu med blåmusslor och selleri

    365

  • Biff

    Serveras med Pommes Anna, rödvinssås, dragonemullsion, syrad palsternacka och silverlök

    365

  • Grillost från Sandamejeri

    Ragu på svenska linser, pumpa, svart trumpetsvamp, picklade hjortron och Karl-Johansvampsmajonnäs

    335

  • Lavendelstekt anklår från Söderslätt

    Serveras med kronärtskocka à la barigoule, morot och apelsinsmörsås

    355

Dessert

  • Mjukbakade äpplen

    Serveras med vaniljkräm och Madeleinkaka

    115

  • Havtornskräm

    Serveras med chokladsorbet och honungskrisp

    125

  • Citrus & hallonsallad

    Serveras med hallonsorbet och mandelsmulor

    125

Barnmeny

Barnmeny

  • Köttbullar

    Serveras med kokt potatis och lingonsylt

    145

  • Kyckling nuggets

    Serveras med pommes frites och aioli

    145

  • Fish & Chips

    Serveras med aioli

    145

  • Glass med chokladsås

    45