Till sidans huvudinnehåll

Middagsmeny

Smakupplevelser i skärgården

Brasserie & Bränneri är ett skärgårdsbrasserie som serverar mat och dryck efter säsong. Vårt kök hämtar inspiration från havet och skogen och vi samarbetar med flera gårdar i närområdet. De noga utvalda rätterna tillsammans med platsens historia och den vackra skärgårdsmiljön skapar minnesvärda stunder och gastronomiska upplevelser.

I december finns vår á la carte-meny tillgänglig alla dagar för hotellgäster, för externa gäster serveras menyn måndag-onsdag, övriga dagar serveras vår julmiddag.

Á la carte meny

Förrätter

  • Skagenröra

    Serveras på rostat bröd toppat med löjrom och citron

    195

  • Egenrökt lax

    Serveras med blomkålsterrin smaksatt med citron och krassemarinerad gurka

    215

  • Rökt rödbeta

    Serveras med getostkräm, valnötter, kålrabbi och äppelblomma

    185

Varmrätter

  • Hav

    Sotad torsk med grönärtskräm samt broccoli toppad med kryddost och potatis fritata

    365

  • Gård

    Kryddbakad flanksteak med potatisterrin, rödvinsky och variation på jordärtskocka

    375

  • Vegetarisk

    Savoykålstimbal serveras med svamp och örter, mjukbakad rotselleri, sojatapioka och toppat med shiitakesvamp

    345

Dessert

  • Rosmarinbakat äpple

    Med karameliserad mjölkglass och pepparkakscrumble

    135

  • Ris a la Malta

    Med risglass, apelsinsallad i kanellag, friterad rispapper med kanelsocker

    135

Barnmeny

Barnmeny

  • Köttbullar

    Serveras med kokt potatis och lingonsylt

    145

  • Pannkakor

    Serveras med sylt och grädde

    95

  • Fish & Chips

    Serveras med aioli

    145

  • Ångkokta grönsaker

    65

  • Grönsaksstavar

    55

  • Glass med chokladsås

    45