Middagsmeny
Smakupplevelser i skärgården
Brasserie & Bränneri är ett skärgårdsbrasserie som serverar mat och dryck efter säsong. Vårt kök hämtar inspiration från havet och skogen och vi samarbetar med flera gårdar i närområdet. De noga utvalda rätterna tillsammans med platsens historia och den vackra skärgårdsmiljön skapar minnesvärda stunder och gastronomiska upplevelser.
I december finns vår á la carte-meny tillgänglig alla dagar för hotellgäster, för externa gäster serveras menyn måndag-onsdag, övriga dagar serveras vår julmiddag.
Á la carte meny
Förrätter
-
Skagenröra
Serveras på rostat bröd toppat med löjrom och citron
195
-
Egenrökt lax
Serveras med blomkålsterrin smaksatt med citron och krassemarinerad gurka
215
-
Rökt rödbeta
Serveras med getostkräm, valnötter, kålrabbi och äppelblomma
185
Varmrätter
-
Hav
Sotad torsk med grönärtskräm samt broccoli toppad med kryddost och potatis fritata
365
-
Gård
Kryddbakad flanksteak med potatisterrin, rödvinsky och variation på jordärtskocka
375
-
Vegetarisk
Savoykålstimbal serveras med svamp och örter, mjukbakad rotselleri, sojatapioka och toppat med shiitakesvamp
345
Dessert
-
Rosmarinbakat äpple
Med karameliserad mjölkglass och pepparkakscrumble
135
-
Ris a la Malta
Med risglass, apelsinsallad i kanellag, friterad rispapper med kanelsocker
135
Barnmeny
Barnmeny
-
Köttbullar
Serveras med kokt potatis och lingonsylt
145
-
Pannkakor
Serveras med sylt och grädde
95
-
Fish & Chips
Serveras med aioli
145
-
Ångkokta grönsaker
65
-
Grönsaksstavar
55
-
Glass med chokladsås
45