Nyårssupé
Ett gastronomiskt firande
Varmt välkomna till årets nyårsfirande på Smådalarö Gård Hotell & Spa, en oförglömlig kväll i Stockholms skärgård. Ett storslaget firande med gastronomiska upplevelser.
Presentkort
Unna någon du tycker om en överraskning fylld med upplevelser! Ett presentkort på Smådalarö Gård Hotell & Spa är en perfekt julklapp till nära och kära.
Upptäck vår evenemangskalender!
Unna någon du tycker om en upplevelse
Välkommen till ett kulinariskt dygn med stjärnkocken David Lundqvist, årets kock 2018
Njut av en helg i vinets tecken
Starta igång veckan i skärgårdens hjärta
Låt kreativiteten flöda i unik skärgårdsmiljö
Du behöver inte vara en övernattande gäst för att njuta av avslappnad lyx och återhämtning
Behandlingar från topp till tå signerat Kerstin Florian
Den 17 & 18 januari gästar stjärnkocken David Lundqvist, årets kock 2018. Njut av en gastronomisk kväll!
Njut av julens goda smaker
Nyårssupé
Varmt välkomna till årets nyårsfirande på Smådalarö Gård Hotell & Spa, en oförglömlig kväll i Stockholms skärgård. Ett storslaget firande med gastronomiska upplevelser.
Meny
Ett gastronomiskt
firande
Firandet inleds i Bloms Bar där vi serverar kvällens fördrink och goda tilltugg.
Kanapéer:
Petit Choux med sveciaostkräm.
Marinerad gurka med buskkrasse med isländsk, sjuryggsrom och smetana.
Kålrabbi med färskost och störkaviar.
Därefter får ni njuta av nyårssupén, se meny nedan. Senare på kvällen serveras vickning - korv med bröd och tillbehör.
Meny
Nyårssupé
Amuse
Hummersoppa med cognacsgrädde.
Förrätt
Kammussla med variation på jordärtskocka med svensk Liurasoja.
Vegetariskt alternativ - Kungsmussling med variation på jordärtskocka och svensk Liurasoja.
Varmrätt
Kryddbakad hjort med saltbakad rotselleri, Karl-Johansvampkräm samt rödvinssås och svarta vinbär.
Vegetariskt alternativ - Savoykålstimbal med svamp och örter, mjukbakad rotselleri toppat med shiitakesvamp samt rådvinsås.
Dessert
Champagnemousse med apelsin- och hallonsallad med Yuzu samt rostad vitchoklad.