Till sidans huvudinnehåll

Nyårssupé

Ett gastronomiskt firande

Varmt välkomna till årets nyårsfirande på Smådalarö Gård Hotell & Spa, en oförglömlig kväll i Stockholms skärgård. Ett storslaget firande med gastronomiska upplevelser.

Meny

Ett gastronomisktfirande 

Firandet inleds i Bloms Bar där vi serverar kvällens fördrink och goda tilltugg. 

Kanapéer:
Petit Choux med sveciaostkräm.
Marinerad gurka med buskkrasse med isländsk, sjuryggsrom och smetana.
Kålrabbi med färskost och störkaviar.

Därefter får ni njuta av nyårssupén, se meny nedan. Senare på kvällen serveras vickning - korv med bröd och tillbehör. 

Meny

Nyårssupé

Amuse
Hummersoppa med cognacsgrädde.

Förrätt 
Kammussla med variation på jordärtskocka med svensk Liurasoja.
Vegetariskt alternativ - Kungsmussling med variation på jordärtskocka och svensk Liurasoja.

 Varmrätt 
Kryddbakad hjort med saltbakad rotselleri, Karl-Johansvampkräm samt rödvinssås och svarta vinbär.
Vegetariskt alternativ - Savoykålstimbal med svamp och örter, mjukbakad rotselleri toppat med shiitakesvamp samt rådvinsås.

Dessert
Champagnemousse med apelsin- och hallonsallad med Yuzu samt rostad vitchoklad.